Hurjan raa’at halloween-haamut [vain 2 ainesosaa]

dsc_7827dsc_7864

Halloween. Se oli se ala-asteen odotetuin disko koko vuonna, jonne jokainen luokka sai järkätä jotain ohjelmaa. Buffaan tehtiin mitä hämmentävimpiä leivonnaisia ja sitten kaikilla oli vielä hassut naamarit ja vessapaperia roikkui seinillä ja kaiteissa.

Itselle halloween ei ole nykypäivänä kovin odotettu juhla. Eihän se edes ole Suomessa läheskään yhtä näkyvä karkelo, kuin Atlantin toisella puolen. Puhäinpäivää, eli halloweenia seuraavaa päivää puolestaan vietetään Suomessa monienkin perheessä. Silloin saa rauhoittua aloilleen, polttaa kynttilöitä ja hiljentyä hetkeksi. Halloweenia tavataan viettää 31.10, jolloin pyhäinpäivä on siis 1.11.

dsc_7840

Halloweenina tapaa nähdä mitä hämmentävämpiä ruokaluomuksia. Teistä en tiedä mutta mun mielestä ruuan pitää näyttää hyvältä, oli halloween tai ei. Siksi mä en halunnut tänä(kään) vuonna kehitellä mitään mikä näyttäisi verisiltä sormilta, vaan pikemminkin jotain söpöä ja lapsenomaista.

Tämän helpommaksi ei näiden söpöjen haamukonvehtien tekeminen mene, kun ainesosiakin on vain kaksi! Jos oot tosi hc raakakaakaon kuluttaja, käytä raakasuklaamassan sijasta 100% raakakaakaomassaa. Nappaa myös perheen pienimmät mukaan, sillä näitä on kiva väsätä yhdessä!

dsc_7833

Raakasuklaa haamut

200 g raakasuklaamassaa, piparminttu raakasuklaata tai hc raakiksille raakakaakaomassaa

4 rkl kookosmannaa

Sulata massat erillisissä vesihauteissa. Lusikoi suklaamassaa (pienten) muffinivuokien pohjalle, säästä suklaata muutama ruokalusikallinen pursotuksia varten.

Kaada suklaa massa ja kookosmanna omiin, erillisiin, pakastuspusseihin ja leikkaa pussien kulmasta pieni pala pois. Pursota kookosmannaa muffinivuokiin sulan suklaamassan päälle pieneksi palloksi. Dippaa hammastikku keskelle palloa ja vedä pallosta ulospäin ”hännäksi”. Toista kaikille. Pursota suklaasta jokaiselle haamulle suu.

Jos haluat silmistä ”kohot”, nosta vuuat hetkeksi kylmään jähmettymään, jonka jälkeen voit pursottaa haamuille vielä silmät.

dsc_7855

2 thoughts on “Hurjan raa’at halloween-haamut [vain 2 ainesosaa]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s