Mysteerilaatikko IRL

kurkumapallot-4kurkumapallot-8

Taas on se aika kuukaudesta, heh. Muistatteko noin kuukausi sitten kun kirjoittelin BestBitesista? Täältä voitte käydä kurkkaamassa edellisen postauksen.

Ensimmäinen BestBites toimitus oli todella ihana, mutta suurin osa tuotteista oli itselle entuudestaan tuttuja. Nyt toista pakettia odotellessa tiesi tavallaan mitä odottaa muttei sinne päinkään. Laatikko saapui edelleen kotioveni taakse ja boksia avatessani ilmaan leijaili mausteisen makea ja lakritsinen tuoksu.

kurkumapallot

En voi sanoa että pitäisin erityisesti jostakin tuotteesta. Pidin nimittäin niin monesta. Paketista löytyi niin paljon kaikkea jännittävää! Näin alkuun mainitakseni mieleen jäi erityisesti kurkumalatte -jauhe, idätetyt hampunsiemenet, inkiväärishotti, Nakd’in minit kookospallerot, super söpö ekologinen Take away -kahvimuki, sekä mysteerituoksun aiheuttanut aniksen lakritsinen iltatee. Kuukauden yllättäjä oli ehdottomasti luomukahvi, josta sain keiteltyä monet aeropressit. Lähes kaikki paketin tuotteet oli myöskin ilman lisäsokeria, mistä multa ehdottomasti täydet pisteet!

Paketista huokui selvästi syysteema joka olikin mun mieleen. Inkivääri ja kurkuma on nimittäin tosi in, ainakin mun teemukissa. Mm noita kahta kaverusta sisältävä Kurkuma latte -jauhe saapui siis kuin tilauksesta! Omaa sydäntä lämmitti tuotteen ainesosaluettelo, jonka kaikki ainekset on tuttuja omastakin maustekaapista. Myös pieniä nyansseja on huomioitu, kuten ripaus mustapippuria, joka puolestaan toimii kehossa kurkuman kanssa synergisesti.

Ja sitten päästään parhaimpaan kohtaan eli #vainMasterChefAustraliaJutut: Aaaaand the time, starts, now!!

kurkumapallot-3kurkumapallot-7

 

Vastustuskyvyn vahvistaja -pallerot

150 g pehmeitä taateleita 

2 rkl kookosöljyä

1 rkl inkiväärimehua

1,5 dl idätettyä hamppuproteiinia

1 dl idätettyjä hampunsiemeniä

1-2 tl Kurkuma latte -jauhetta

 

Poista taateleista kivet ja sulata kookosöljy miedolla lämmöllä. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi monitoimikoneessa. Lisää alussa vähemmän kurkuma jauhetta, maista ja lisää maun mukaan enemmän. Lisää halutessasi ripaus suolaa. Pyörittele palloiksi, säilytä jääkaapissa.

Ja nyt huomio! Vieläkö on iskänpäivälahja hankkimatta? Nyt kuulkaa tässä mitä hauskin lahjaidea: nyt nimittäin koodilla ANNE50 eka paketti -50 %, eli 19.95€ (norm. 39,90 €/kk). Tarjous koskee jatkuvaa tilausta jonka voi irtisanoa koska vain. Tästä pääset BestBites’in sivuille tilauslomakkeeseen!

kurkumapallot-2

 

2 thoughts on “Mysteerilaatikko IRL

 1. Oli pakko ottaa ainakin yksi paketti kokeiluun, katsotaan sitten sen jälkeen miten jatkuu 🙂 Uusia tuotteita on aina ihanaa päästä kokeilemaan! Täällä muuten yksi hyvin monta tuntia tuota Austraalian Master Cheffiä tuijottanut ihminen, jolla ei välillä muu pyöri mielessä kuin mysteeriboksit 😀

  Oletko muuten huomannut miten jokainen tuolla hokee sanaa beautiful, pikkasen välillä ärsyttää ! :’D

  Tykkää

  1. Toi on kyllä tosi kiva idea tuo terveellisten herkkujen yllärilaatikko. Ihana fiilistellä kaikkia erilaisia tuotteita 🙂
   Haha, jep Aussien MC on kyllä ihan paras. Niillä on niin huikee pössis siellä että musta on ihana että vaan fiilistelevät haha 😀 Toki tuotannon budjetti kanssa vähän eriluokkaa… Tää uusin kausi saavutti Suomen aika nopeesti, edelliset on pitäny kattoo aina netistä ennakkoon heh.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s