About

Keittiöaddikti. Ruokaharrastelija. Elintarviketekniikan opiskelija. Hämmentänyt pakkaa vuodesta 1994. Onnellisen elämän haalija. Kaiken pienen ja kauniin fiilistelijä. Jokaisella asialla on myös aurinkoinen puoli.

Kiinnostukseni ruokaan on alkanut aikanaan omalta äidiltäni. Meillä on aina laitettu ruokaa ja tutkittu keittokirjoja. Yhdessä kokeiltiin uusia reseptejä, joita noudatettiin millin tarkkaan. Myöhemmin uskaltaudin itse kokeilemaan ja poikkeamaan tutulta ja turvalliselta reseptiikan polulta. Nykyään kehittelen itse ja haen inspiraatiota ympäriltä.

Ruuanlaiton ohella harjoittelen valokuvaamista. Itseoppineena jokainen otettu kuva on vienyt eteenpäin ja syvemmälle kuvaamisen saloihin. Eikä se matka ole vielä ohi. Onneksi kotoa löytyy kaksi karvaista malli kokelasta, jotka tarpeen vaatiessa suostuvat linssin eteen muutamaa pinaattilettua vastaan.

Blogissani jaan monipuolisesti reseptejä, pääosin kasvisruuasta ja raakaherkuista, mutta välillä myös jotain täysin muusta. Pääpaino pysyy kuitenkin aidossa, freesissä ja ravitsevassa ruuassa.

Ota rohkeasti yhteyttä:

anne.barck [at] gmail.com

DSC_1215

Kaikki kuvat, ellei toisin mainita: Anne Barck

Ethän kopioi kuviani ilman lupaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s