Kermainen kurpitsapasta [V] + alekoodi

dsc_5713dsc_5691dsc_5720

Tiiätkö sen fiiliksen kun astuu johonkin uuteen superfood/raakaruoka/lähiruoka putiikkkiin? Hyllyt täynnä erilaisia jänniä uusia tuotteita josta ei ole ennen kuullut. Haluaisi vaan hypistellä kaikkia kauniita pakkauksia selvittää mitä ihmettä ne oikein on. 

Ite oon jo useamman vuoden seuraillut melko aktiivisestikin markkinoille tulleita uusia terveystuotteita. Viime aikoina tahti on kuitenkin alkanut olla niin niin kova, että perässä alkaa olla mahdotonta pysyä. Siksi musta onkin hauska että mm. tätä varten on perustettu uusi palvelu nimeltä Best Bites. Kyseessä on siis ylläripaketti, joka toimitetaan kuukausittain kotiovelle. Paketti sisältää siis hyvää tekeviä ja säilyviä elintarvikkeita, esimerkiksi teetä/kahvia, pähkinöitä, superfoodeja välipalapatukoita… Ja siis erityisesti Luomu- ja Reilun kaupan laatuisina. Lisäksi tuotteissa painotetaan muutenkin luonnonmukaisuutta, eettisyyttä ja ekologisuutta.

dsc_5453

Ensimmäisestä paketista löytyikin monia kotimaisia tai kotimaisten tuottajien tuotteita. Arctic Warriors, Arctic Superfoods, Warrior Coffee, Rajamäen, Myssyfarmi, Valo 24h… Varsin monipuolisesti siis ainakin allekirjoittaneelle fiilistelijälle. Suurin osa oli itselle ennestään tuttuja, mutta silti löytyi myös monia, joita en ollut koskaan uskaltautunut testaamaan. Esimerkiksi noi villiyrtti geelishotit, vitsit miten hyviä! 

Yksi niistä jota en ollut koskaan ennen kokeillut oli linssipasta. Siis luomupasta, joka on tehty 100% punaisista linsseistä. Erilaisia papupastoja on fiilistelty somessa jo jonkin aikaa, joten olihan tuo nyt vihdoin ja viimein pakko testata. Oma vatsani reagoi melko voimakkaasti palkokasveihin, erityisesti linsseihin. Ilokseni kuitenkin huomastin, ettei ainakaan tämä pasta aiheuttanut vatsan oireilua, jes!

dsc_5669dsc_5675

Tässä pasta-annoksessta maistuu syksy ja joukosta löytyykin kauden parhaita raaka-aineita, eli myskäriä ja lehtikaalia. Maku lähentelee hieman jopa mac’n cheese’ä pähkinäisen maanläheissä maussaan. Linssipastan maku on varsin neutraali, joten se antaa muiden, mietojen, ainesten loistaa. Tätä pastaa ei keitetä kuin viisi minuuttia, eikä muutkaan preppailut aikaa tai vaivaa juuri vie, eli varsinaista pikaruoka vielä!

Kiva muuten saada täysin viljattomia vaihtiksia pastalle, jos joskus tulee pasta -fiilis. Onko sulle papupastat ennestään tuttuja?

Mutta hei, nyt vihdoin tähän ilmoitusasiaan! Elikkä jos sulla heräsi kiinnostus tähän ylläripakettiin, niin nyt saat kampanjakoodilla ANNE50 ekan paketin -50 %, eli 19.95€ (norm. 39,90 €/kk). Tarjous koskee jatkuvaa tilausta jonka voi irtisanoa koska vain. Tästä pääset Best Bites’in sivuille.

dsc_5722dsc_5703

 

Kermainen kurpitsapasta

4 dl linssipastaa kuivamitta

2-3 dl kurpitsasosetta **
3 rkl gheetä tai kookosmannaa
suolaa
tuoretta mustapippuria
2/3 tl savupaprika
2/3 tl valkosipulijauhetta
yrttejä

Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada keitinvesi pois, mutta säästä tilkka pastan joukkoon  (1/2 – 1 dl). Lisää joukkoon loput aineet, itse käytin yrtteinä kuivattua nokkosta ja oreganoa. Sekoita joukkoon halutessasi myös muutama ruokalusikallinen hiivahiutaleita ja tuoretta lehtikaalia. Nauti ❤

**Kuori ja pilko kurpitsa. Keitä kypsäksi, valuta ylimääräinen vesi pois ja soseuta.

dsc_5708

Tekijä: annekatariina

Kirjoittajana toimii kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut elintarviketekniikan opiskelija. Rakastan kaiken uuden kokeilemista. Ruokaa laitan rennolla otteella, eikä epäonnistuminen ole maailmanloppu. Ruuanlaiton ohella harjoittelen valokuvaamisen saloja. Kotonani tepasteleekin kaksi oivaa kohdetta, Norwichin terrieri rouva sekä Australian paimenkoira poika. Molemmat ovatkin sellaisia linssiludeja, että tulee olemaan oma haasteensa saada pidettyä tyypit kaukana ruokakuvista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s