Harjoittelujoulu

bb-6bbbb-2bb-3

Jälleen oli se aika kuusta ja uuden Best Bites -paketin. Kuten edellisilläkin kerroilla (1, 2), paketti toimitettiin suoraan ovelle. Mitään muuta en laatikon sisällöstä tiennyt etukäteen, kuin teeman ”mausteinen marraskuu”. Viittaako se jo jouluisiin mausteisiin, vai ehkä tulisempiin, sisältä lämmittävään makumaailmaan? Tällä kertaa vastaus oli jälkimmäinen. Kantavana teemana toimi nimittäin chili sekä inkivääri, alkutalven maanläheisiä makuja unohtamatta.

Itsellenihän tämä tilanteena simuloi vahvasti joulua. Fiilistelen kovasti kauniita elintarvikkeita, joiden tarinaan on nähty vaivaa ja raaka-aineiden alkuperästä ollaan tietoisia. Se nimittäin näkyy myös ulospäin. Esimerkkinä Arctic Superfoodsin Tyrni & Kuusenkerkkä eväspatukka, joka paitsi kuulostaa todella hyvältä, myös viestii pakkauksellaan aitoa itseään. Toisena esimerkkinä Arctic Choc, joka on Espoolainen, käsityönä luomusuklaata valmistava yritys. Näistä näkyy kaunis pakkaus sekä panostus täysillä siihen mitä tehdään.

Myös Sam’in Hunaja & Chili kuulostaa just sellaiselta, jota haluaisin just nyt lisätä teeni joukkoon buustaamaan hämärän keskellä. Tää tulinen hunaja toimii varmaan ihanasti myös marinadeissa tai vaikkapa joulupöydässä laadukkaiden juustojen kaverina? Juustojen tai muiden jouluisten levitteiden kaverina toimii varmasti myös Murtolan Hamppufarmin Hamppusnacks, joka on sekä maukas ja rapea, että proteiinipitoinen ja ravitseva.

Mikä puolestaan varmasti päätyy joulupöytään, on Järki Särki luomutomaatti & yrtit -kalasäilyke. Tai noh, luultavasti ei juuri tämä kyseenomainen yksilö, sillä en pysty takaamaan onko siitä enää kuukauden päästä mitään jäljellä heh. Näkisin myös ko säilykkeen loistavana pikaruokana kikhernepastan kaverina, jonka sekaan voisi vaikka nakata myös tilkan Rajamäen Chili-punaviinietikkaa.

bb-4bb-5

Mukavalta vaihtelulta kuulostaa myös Kiwa juuressipsit, Apple&ginger luomumehu sekä tietysti klassikot Gin-Gins inkivääriherkut. Näillä eväillä voikin vaikka käpertyä virkistävän ulkoilun jälkeen peiton alle, napata kirja ja odotella joulua.

Kaikkien mainitsemieni tuotteiden lisäksi paketista löytyi mm. Foltington’sin sitruuna-minttu virvoitusjuomaa, Big Tree Farmsin kookossokeria ja Fatalii Gourmetin lempeän tulista pähkinätoffeeta.

Jos sulla on vielä auki joululahja kaverille tai vaikka perheenjäsenelle (huom saatat silloin päästä itse osingoille), niin koodilla JOULULAHJA1 saat joulu- tai tammikuun BestBites-boxin 39,90€(norm.44,90€), pääset tilailemaan pakettia täältä.

bb-7

Tekijä: annekatariina

Kirjoittajana toimii kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut elintarviketekniikan opiskelija. Rakastan kaiken uuden kokeilemista. Ruokaa laitan rennolla otteella, eikä epäonnistuminen ole maailmanloppu. Ruuanlaiton ohella harjoittelen valokuvaamisen saloja. Kotonani tepasteleekin kaksi oivaa kohdetta, Norwichin terrieri rouva sekä Australian paimenkoira poika. Molemmat ovatkin sellaisia linssiludeja, että tulee olemaan oma haasteensa saada pidettyä tyypit kaukana ruokakuvista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s